Huur of Lease Fluke Apparatuur

Fluke Test & Meetapparatuur verhuur

Livingston heeft een breed assortiment Fluke instrumenten. Of u deze instrumenten nu wilt huren, leasen of kopen: Livingston is van al deze markten thuis. Bent u op zoek naar specifieke informatie over een Fluke product? Kijkt u dan in onze online catalogus.  

Willekeurige selectie van Fluke producten die u kunt huren:

 

 

Waarom Fluke producten huren?

Fluke producten zijn prijzig. Daarom is huren een slim alternatief. Maar er zijn meer redenen waarom u bij Livingston zou moeten huren of leasen: voor het comfort, de flexibiliteit, altijd de beschikking over de laatste technologiën, de financiele voordelen (geen afschrijving), snelle beschikbaarheid, etc.  

Over Fluke:

Fluke is een Amerikaans elektronicabedrijf, in 1948 opgericht door John Fluke Sr. Het hoofdkantoor is gevestigd in Everett, in de Verenigde Staten. Fluke levert in meer dan 100 landen test- en meetapparaten. Ontwikkeling en productie vinden zowel in de Verenigde Staten als in Europa plaats. Een wereldwijde serviceorganisatie ondersteunt de verkoop.   In 1993 heeft Fluke Corporation - na enige jaren met Philips te hebben samengewerkt - wereldwijd alle test- en meetactiviteiten van Philips overgenomen. Fluke Nederland is sindsdien gevestigd in Son, bij Eindhoven. Bij Fluke werken wereldwijd zo'n 2700 mensen.   Fluke levert een breed pakket test- en meetapparaten voor service, onderhoud en installatie in de elektro(tech)nische, (petro)chemische en de procesindustrie. De producten zijn robuust, betrouwbaar, nauwkeurig en veilig in het gebruik.   

Meer dan 12.000 producten op voorraad!

Niet al deze producten staan in onze online catalogus. Als u het Fluke product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons telefonisch bereiken op  +32 (0)15 286 281 of stuur een e-mail naar info@livingstontm.com of gebruik het onderstaande contact formulier.  

*verreiste