Huur rent of Lease Spirent Communications Apparatuur

Spirent Test & Meetapparatuur verhuur

Livingston heeft een breed assortiment Spirent instrumenten. Of u deze instrumenten nu wilt huren, leasen of kopen: Livingston is van al deze markten thuis. Bent u op zoek naar specifieke informatie over een Spirent product? Kijkt u dan in onze online catalogus.  

Willekeurige selectie van Spirent producten die u kunt huren:

   

Waarom Spirent producten huren?

Spirent producten zijn prijzig. Daarom is huren een slim alternatief. Maar er zijn meer redenen waarom u bij Livingston zou moeten huren of leasen: voor het comfort, de flexibiliteit, altijd de beschikking over de laatste technologiën, de financiele voordelen (geen afschrijving), snelle beschikbaarheid, etc.  

Over Spirent:

Spirent Communications plc is een vooraanstaande aanbieder van communicatietechnologie. Het levert innovatieve systemen en diensten aan klanten over de hele wereld. Spirent biedt wereldwijd oplossingen voor prestatieanalyses en servicegarantie voor de ontwikkeling en aanwending van de volgende generatie netwerktechnologieën, zoals breedbanddiensten, internettelefonie, draadloze en webapplicaties en beveiligingstests. Spirent heeft wereldwijd ongeveer 1500 werknemers in dienst; het hoofdkantoor bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk.  

Meer dan 12.000 producten op voorraad!

Niet al deze producten staan in onze online catalogus. Als u het Spirent product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons telefonisch bereiken op  +32 (0) 15 286 281 of stuur een e-mail naar info@livingstontm.com of gebruik het onderstaande contact formulier.    
*verreiste