Huur of Lease Tektronix meetapparatuur

Tektronix Test & Meetapparatuur verhuur

Livingston heeft een breed assortiment Tektronix instrumenten. Of u deze instrumenten nu wilt huren, leasen of kopen: Livingston is van al deze markten thuis. Bent u op zoek naar specifieke informatie over een Tektronix product? Kijkt u dan in onze online catalogus.  

Willekeurige selectie van Tektronix producten die u kunt huren:

   

Waarom Tektronix producten huren?

Tektronix producten zijn prijzig. Daarom is huren een slim alternatief. Maar er zijn meer redenen waarom u bij Livingston zou moeten huren of leasen: voor het comfort, de flexibiliteit, altijd de beschikking over de laatste technologiën, de financiele voordelen (geen afschrijving), snelle beschikbaarheid, etc.  

Over Tektronix:

Tektronix is een toonaangevende leverancier van test-, meet- en controleproducten, oplossingen en diensten voor de (tele)communicatie-, computer-, semiconductor- en consumentenelektronica-industrie – alsmede de militaire industrie, de luchtvaartindustrie, de onderwijssector en een brede waaier aan andere sectoren over de hele wereld. Tektronix heeft 60 jaar ervaring en stelt zijn klanten in staat wereldwijde communicatienetwerken van de volgende generatie, geavanceerde technologieën en algemeen verspreide technologieën te ontwerpen, te implementeren en te beheren. Het hoofdkantoor van Tektronix bevindt zich in Beaverton, Oregon, Verenigde Staten. Het bedrijf heeft vestigingen in 19 landen over de hele wereld.  

Meer dan 12.000 producten op voorraad!

Niet al deze producten staan in onze online catalogus. Als u het Tektronix product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons telefonisch bereiken op  +32 (0) 15 286 281 of stuur een e-mail naar info@livingstontm.com of gebruik het onderstaande contact formulier.  
*verreiste