Huur of lease Rohde & Schwarz apparatuur

Rohde & Schwarz Test & Meetapparatuur verhuur

Livingston heeft een breed assortiment Rohde & Schwarz instrumenten. Of u deze instrumenten nu wilt huren, leasen of kopen: Livingston is van al deze markten thuis. Bent u op zoek naar specifieke informatie over een Rohde & Schwarz product? Kijkt u dan in onze online catalogus.  

Willekeurige selectie van Rohde & Schwarz producten die u kunt huren:

 

 

Waarom Rohde & Schwarz producten huren?

Rohde & Schwarz producten zijn prijzig. Daarom is huren een slim alternatief. Maar er zijn meer redenen waarom u bij Livingston zou moeten huren of leasen: voor het comfort, de flexibiliteit, altijd de beschikking over de laatste technologiën, de financiele voordelen (geen afschrijving), snelle beschikbaarheid, etc.  

Over Rohde & Schwarz:

Rohde & Schwarz is wereldwijd een toonaangevende leverancier van hoogfrequent Test- en Meetappparatuur, Communicatiesystemen en Zenders voor radio- en televisieomroep.   Rohde & Schwarz Nederland (RSN) is een onafhankelijke dochter van Rohde & Schwarz GmbH te München en levert naast de eigen producten een aantal aanvullende productlijnen van firma's die door RSN worden vertegenwoordigd.   De activiteiten bij RSN zijn ondergebracht in vier afdelingen:

  • Test & Measurement
  • Communicatie & Monitoring
  • Projectbureau
  • Service

 

Meer dan 12.000 producten op voorraad!

Niet al deze producten staan in onze online catalogus. Als u het Rohde & Schwarz product dat u zoekt niet kunt vinden, neem dan contact op met onze verkoopafdeling. U kunt ons telefonisch bereiken op  +32 (0) 15 286 281 of stuur een e-mail naar info@livingstontm.com of gebruik het onderstaande contact formulier. 

*verreiste