Services Test & Meet apparatuur

Naast het verhuren en verkopen van Test & Meetapparatuur biedt Livingston een breedpakket aan services gericht op het optimaal inzetten en gebruik van meetapparatuur. Met onze bijna 50 jaar ervaring kunnen we u in veel gevallen een eind op weg helpen.  

Met meer dan 40 jaar verhuurervaring kunnen wij ons gerust een specialist noemen in apparatuur beheer. Hierbij kijken we dus naar bezettingsgraden, gebruiksintensiteit, kosten, leeftijd, toekomstverwachting enz. Kortom op basis van alle informatie optimaliseren wij uw inventaris  

Misschien hebt u diverse test- en meetinstrumenten die u niet of nauwelijks meer gebruikt. Ondanks de lage bezettingsgraad gaat het echter om bedrijfsmiddelen die omgezet kunnen worden in contanten. Livingston kan deze instrumenten wellicht voor u verkopen. 

Is uw demopool alleen een kostenpost? Praat dan met Livingston, wij helpen u graag om uw demopool beter te laten renderen. Duidelijk inzicht in gebruik, controle op accessoires, stipte leveringen op tijd waar dan ook in Europa en verkoop op het juiste moment. Uw demopool out-sourcen bij Livingston levert geld op. Gegarandeerd!