Historie

Achtergrond en historie van Livingston

Meer dan 35 jaar geleden was Livingston Laboratories een verkoopagent voor bedrijven als Hewlett-Packard, Tektronix en Fluke. De markt vertoonde een stijgende lijn, en zo ook de omzet. De genoemde Amerikaanse bedrijven zetten één voor één eigen verkoopkantoren op in het Verenigd Koninkrijk. Om die reden verschoof Livingston haar kernactiviteiten naar verhuur en veranderde in ‘Livingston Hire’. Vanaf het begin werd hiermee veel succes geboekt, waarna kantoren werden geopend in heel Europa, onder andere in Nederland en Frankrijk en wat later in Duitsland en Spanje. Dit leidde uiteindelijk tot een uitbreiding van aanvullende dienstverlening, zoals bijvoorbeeld de verkoop van gebruikte apparatuur.

En vandaag...

Vandaag de dag is Livingston de nummer één van Europa in verhuur van test- en meetapparatuur voor een groot aantal vakgebieden, waaronder elektronica, telecommunicatie, defensie, luchtvaart/ruimtevaart, transport en IT. Onze dienstenportefeuille binnen de Livingston Group is uitgebreid en omvat verhuur, leasing, verkoop van apparatuur en een scala aan diensten gericht op het optimale gebruik van apparatuur.

Wij investeren doorlopend in de allernieuwste technologieën en bieden flexibele programma’s die aansluiten bij de eisen van een voortdurend veranderende markt. Livingston blijft een wereldwijde service bieden, maar slaagt er aan de andere kant ook in om haar reputatie voor uitstekende service hoog te houden door middel van locale ondersteuning.

En de toekomst…

In deze complexe wereld is Livingston op zoek naar eenvoud in bedrijfsprocessen door middel van investeringen in e-commerce en e-communicatie. We voeren vernieuwing door in onze sector middels het introduceren van nieuwe diensten. We werken nauw samen met onze leveranciers, onze partners, om u de allernieuwste producten te bieden wanneer u die nodig hebt.