You are browsing the BE_NL site. Would you like to be redirected to another country or region to see content and products specific to your location?
US

Uw vertrouwde leverancier van testapparatuur

Electro Rent staat klaar met antwoorden en opties voor de uitdagingen van onze klanten over de hele wereld

Diensten en oplossingen - Electro Rent

Electro Rent helpt klanten de beste manier te vinden tot de juiste test- en meetapparatuur. Hierdoor krijgen ze snel en flexibel toegang tot de nieuwste apparatuur en tegelijkertijd besparen ze geld. Of u nu apparatuur voor korte of lange periodes nodig heeft, wij kunnen u helpen. We hanteren een aanpak die waarde oplevert in elke fase van de levenscyclus van de apparatuur: kosten bij aankoop minimaliseren, gebruik optimaliseren en rendement na gebruik maximaliseren. We bieden een ruime keuze aan oplossingen, waaronder verhuur en financiering, maar ook verkoop van nieuwe en gecertificeerde tweedehands apparatuur alsook tools voor optimalisatie van uw assets voor een verhoogde efficiëntie.

Door het huren van apparatuur krijgt u snelle en flexibile toegang tot onze grote, wereldwijde pool van test-en meetapparatuur zonder hoge eigendomskosten waardoor waardevol kapitaal wordt behouden voor andere investeringen. Tegelijkertijd helpen onze asset optimalisatie oplossingen onze klanten met hun asset management uitdagingen. Onze onafhankelijke experts zullen met u samenwerken om uw behoeften te begrijpen en alle opties verkennen om de juiste oplossing voor u te vinden.

We staan klaar om u te helpen!  +31 (0) 318 588 688

Huren

Snelle, flexibele huuuroplossingen

Kopen

Gemakkelijk bestellen. Snelle levering. 

Optimaliseren

Antwoorden voor optimaal gebruik assets 

Kosten van testapparatuur terugdringen

Electro Rent heeft meer dan 50 jaar ervaring in het adviseren van klanten over de beste benadering voor aanschaf van apparatuur. In onze allernieuwste whitepaper adviseren wij u op welk moment het beter is om te huren of juist om te kopen. Download uw exemplaar hier, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen in verband met uw behoeften aan apparatuur.

loader
loader logo