You are browsing the BE_NL site. Would you like to be redirected to another country or region to see content and products specific to your location?
US

Spaar uw kapitaal

Ons aanbod aan financiële oplossingen is specifiek bedoeld om u te ondersteunen bij het effectief betrekken van test- en meetapparatuur voor flexibele en betaalbare toegang tot de meest recente technologie.

Het valt niet mee om de juiste balans te vinden bij het beheren van budgetten in het licht van zakelijke vereisten en het tot stand brengen van het juiste platform voor groei. Wij zijn bij uitstek in staat om u te helpen die balans bij de vereisten voor uw test- en meetapparatuur te vinden, zodat u uw projecten kunt opschalen en tegelijkertijd uw CAPEX kunt beschermen.

Dankzij onze flexibele oplossingen kunnen bedrijven waardevol kapitaal besparen en tegelijkertijd toegang krijgen tot de meest recente testtechnologieën tegen betaalbare prijzen. Onze uitgebreide voorraad, snelle verzending en mondiaal bereik betekenen meer keuze en een betere selectie.

Easy to Source is onze meest flexibele oplossing want deze verschaft de zekerheid van een huurovereenkomst voor bepaalde tijd met een verscheidenheid aan opties, waaronder een vaste koopprijs, verlengde overeenkomst of retournering van de apparatuur.

Divide By is onze huurkoopoplossing waarmee u de kosten van een bedrijfsmiddel kunt spreiden over uw financiële jaar en de uitgaven worden ondergebracht in een OPEX-model.

Onze Operating Lease is perfect voor de vereisten met betrekking tot hogere waarde, waarmee u effectiever uw voorraad kunt beheren en tegelijkertijd kunt profiteren van minimale initiële kosten.

De combinatie van onze flexibele financiële oplossingen met onze technische deskundigheid stelt ons in staat om op maat gemaakte pakketten samen te stellen, waarmee u op het juiste moment de juiste technologie in handen krijgt terwijl u de boekhouding sluitend maakt.

Zoek de financiële oplossingen die bij u passen

Electro Rent ondersteunt klanten met unieke financiële oplossingen voor rendabele aanschaf van testapparatuur.

De steeds veranderende verwachtingen betreffende test- en meetapparatuur en de steeds krappere budgetten betekenen dat we behoefte hebben aan een nieuwe benadering van toegang tot de allernieuwste apparatuur. Met een doordacht gebruik van onze financiële oplossingen kunt u doorgaan met de opschaling en groei van uw bedrijf en de juiste mix vinden van aanschafopties die binnen uw budget passen.

EASY TO SOURCE

Easy to Source biedt de mogelijkheid om testapparatuur te huren met daarbij de optie om deze volledig te kopen

  • Beschikbaar voor nieuwe en tweedehands apparatuur
  • Voor flexibiliteit als de situatie verandert
  • Gespreide betalingen
  • Inclusief nieuwe kalibratie
DIVIDE BY

Onze oplossing van huurkoop biedt u de mogelijkheid betalingen te spreiden over een vaste periode, zodat de beginkosten beperkt blijven.

  • Effectiever beheer van budgetten
  • Bedrijfsmiddelen verzekerd via vaste termijnen
  • Eenvoudige toegang tot de nieuwste technologie
  • Voor uw gemoedsrust met betrekking tot de beschikbaarheid van apparatuur
Operationele lease

Een operationele lease biedt een huurovereenkomst op lange termijn met de mogelijkheid van belastingvoordelen en de laagste maandelijkse prijs.

  • Gebruik de modernste technologie.
  • Hiermee voorkomt u hoge initiële en lopende kosten.
  • Biedt flexibiliteit aan het einde van de termijn.
  • Opties voor onderhoud en kalibratie beschikbaar.

We staan klaar om u te helpen. Nederland +31 (0)318 588 688

Kosten van testapparatuur terugdringen

Electro Rent heeft meer dan 50 jaar ervaring in het adviseren van klanten over de beste benadering voor aanschaf van apparatuur. In onze allernieuwste whitepaper adviseren wij u op welk moment het beter is om te huren of juist om te kopen. Download uw exemplaar hier, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen in verband met uw behoeften aan apparatuur.

Krijg nu antwoorden

Leiders in de testindustrie: ons goed geïnformeerde wereldwijde team van testapparatuurexperts is binnen handbereik.

loader
loader logo