Equipment Management

Werkt u aan uw projecten, werken wij aan uw apparatuur

Profiteer van Livingston's beheer expertise om het beste uit uw Test- en Meetapparatuur te halen.

Reduceer investeringen door de bezetting op uw apparatuur te optimaliseren, zet verouderde technologie om in liquide middelen en laat het beheer van uw Test en Meet inventaris volledig aan Livingston over zodat u zich kunt richten op datgene waar u goed in bent.

 

Uw tijd is schaars, u heeft deadlines te halen en te zorgen dat uw projecten vloeiend verlopen. Hierdoor heeft u geen tijd om u ook nog eens met apparatuur bezig te houden. Livingston kan u hierbij helpen. Of het nu gaat om uw eigen apparatuur of om gehuurde apparatuur of een combinatie hiervan. Wij kunnen voor u de beste mix maken zodat de inzet van uw apparatuur gegarandeerd is tegen zo laag mogelijke kosten. Hoe we dat doen? Op basis van onze 40 jaar verhuur-ervaring weten we als geen ander hoe we een apparatuur-inventaris moeten beheren. Deze kennis aangevuld met een specifiek op maat geschreven software pakket geeft dat wij elke inventaris optimaal kunnen beheren. Zowel op onze eigen locatie als op afstand.

 

Geïntegreerde totaaloplossingen van Livingston:

  • Inkoop Co-ordinatie van Apparatuur
  • Onderhoudsplanning
  • Logistiek en ondersteunende diensten
  • Verkoop van uw verouderde of overtollige apparatuur  
  • Beheer van uw Test- en Meet Apparatuur 

Meer informatie?

Neem contact met ons op via telefoonnummer +32 (0)15 286 281 of stuur een e-mail naar info@livingstontm.com of gebruik het onderstaande formulier:

 

*verreiste