You are browsing the BE_NL site. Would you like to be redirected to another country or region to see content and products specific to your location?
US

De testkosten verlagen en piekefficiëntie bereiken

Electro Rent oplossingen voor activumoptimalisatie lever inzichten en realtime gegevens voor een betere test-ROI. Ontdek hoeveel Electro Rent de testomgeving van klanten verbetert.

Vraag een demo aan

Vandaag een slim bedrijf leiden betekent inzicht en voordeel kunnen halen uit gegevens die uitgebreid en actueel zijn. Bedrijven die niet in staat zijn om vakkundig gegevens over testactiva te beheren, lopen zelfs het risico van projectvertragingen, een laag gebruik van apparatuur en stijgende kosten. Gelukkig kunnen we met het softwarepakket en de services van Electro Rent antwoorden geven op hun meest dringende problemen met activumoptimalisatie.

Vijf waardebronnen

Verwijdering van oude of onderbenutte apparatuur

Sourcing-activiteit verbeteren

Kosten en investeringsrisico's verminderen

Snellere time-to-market inschakelen

Toenemend delen om meer gebruik te genereren

70% tot 75% van de activa is onderbenut.

We zijn klaar om te helpen met activumoptimalisatie. Neem contact met ons op voor een demonstratie.

https://assets-us-01.kc-usercontent.com:443/ecb176a6-5a2e-0000-8943-84491e5fc8d1/d4847ff7-8765-40db-a1e6-a500a85e85bc/INFG_75_Underutilized.png

Hoe het werkt

Dashboards voor intelligentie

Met een complete schermweergave van activadetails - inclusief locatie, toegewezen gebruikers, geplande projecten, kalibratiestatus en reparatiegeschiedenis - kunnen gebruikers snel belangrijke activainformatie opnemen. Lab-managers kunnen testplanningen efficiënt plannen en activa toewijzen aan specifieke ingenieurs en projecten. Voor buitendienstorganisaties combineren we onze mobiele app met Bluetooth® energiezuinige activatags en magazijnlezers om een uitgebreide oplossing te bieden voor het beheren van bedrijfsmiddelen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Stroomlijning van beheer

Met bijna realtime dashboards kunt u testactiva snel vinden, projecttijdlijnen versnellen en onnodige aankopen vermijden. Sorteer op productcategorie en model om de precieze uitrusting voor een project te vinden. Het systeem volgt de beschikbaarheid en locatie van veldtechnici, werktijd en kostentoewijzing. De mogelijkheid om te integreren met bestaande ERP-systemen stroomlijnt managementprocessen verder. Een in de cloud gehoste systeemoptie helpt hardware- en onderhoudskosten te voorkomen en 24/7 mobiele toegang te maximaliseren.

Een portfolio met oplossingen

Aangedreven door op Oracle gebaseerd LEO, omvat de optimalisatiesuite van Electro Rent alle basissen voor een uitgebreid overzicht en doorlopend beheer van activa en details van klanten. Van basisfunctionaliteit om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren, tot het beheren van testapparatuur in het veld, tot activacontroles en wereldwijd databasebeheer met Bluetooth®-tracking, Electro Rent is klaar met de juiste oplossing voor elke klant.

Hulpbronnen

Bedrijfsmiddel bijhouden
De zichtbaarheid van activa verbeteren
Beoordeling van vaste activa
Activa-optimalisatiesoftware
loader
loader logo